30 nap kérdés nélkül Visszaküldési politika
subscription

ÜNNEPI AJÁNDÉK
ATN MARS LTV 160 3-9X

close

Iratkozz fel e-mail listánkra és nyerj!!!

Gyárilag felújított optikai eszközök akciós áron

factory refurbished label

Sok olyan termékünk van, amelyek enyhén használtak, és lehetőségünk van speciális árat ajánlani ügyfeleinknek bemutató, használt, hibás vagy felújított termékeinkre. Ezek a termékek átestek tesztelésen, és úgy működnek, mint az újak. Itt van egy lista olyan termékekről, amelyek mélyen leárazva vannak - nézd meg őket, vagy lépj velünk közvetlen kapcsolatba, ha valamilyen igényed lenne.

Intelligens HD puskatávcsövek
Intelligens puskatávcsövek digitális puskatávcsőként is ismertek. Korábban, amikor a digitális távcsövek első generációja megjelent a piacon, az emberek érdekes lehetőségnek tartották őket, és élvezetes volt kipróbálni. De manapság egyre több vadász használja ezeket rendszeresen.
HŐSZEMÜVEGEK
Termikus monokulár Nagyszerű eszközök különböző szabadtéri tevékenységekhez. Nagyszerűek felderítéshez, túrázáshoz, kempingezéshez és vadászathoz. A Hőkamerával monitorozhatod a helyszínt, és láthatod, mi leselkedik a bokrokban éjjel és nappal egyaránt. A Hőtechnológia bevezetése igazi forradalom volt a szabadtéri rajongók számára, és egy teljesen új világot nyitott meg felfedezésre. Ezek az eszközök a legmodernebb technológiát ötvözik, és mindenki felszerelésében ott kellene lenniük, amikor kimegy a szabadba. Biztonságot nyújtanak és lehetővé teszik a látást a ködnek megfelelően. Amint ügyfeleink kihasználják frissítési programunkat, újratervezett hőkamerákkal képesek vagyunk nagy kedvezményekkel szolgálni azoknak, akik szeretnék kipróbálni a hőkamerát, és pénztárcabarát megoldást keresnek. Az összes használt hőkamera eladó termék felújított, újraállított állapotú, minden funkcióval és jellemzővel olyan, mint egy új rendszer.
HŐKAMERAENG;iROPTEREK
Hőtávcsövek A vadászat során a találatpuskák játékot váltanak ki azoknak a vadászoknak, akik éjszakai vadászatot részesítenek előnyben. Akár 30% kedvezményt is kaphat, ha egy sérült doboz miatt kerülne bizonyos témakörbe, vagy mert a céltávcső már egyszer használatban volt egy kiállításon, majd gondosan visszacsomagolták - ez okos döntés a használt hőkamerás monokulárok vagy intelligens céltávcsövek vásárlásakor.
távcső
Nappali és éjjellátó távcső Valaha csak a sci-fi filmekben láthatóak voltak. Ahogy fejlődött a technológia, valami, ami egykor elérhetetlen volt a legtöbb ember számára, most könnyen elérhetővé vált. Új funkciók és lehetőségek váltak valósággá. Most, ahogy új generációs eszközök kerülnek piacra, hihetetlen ajánlatokat kínálunk nappal/éjjel vadászati távcsövekre az egyre jobbított kivitelekből. Használt távcsövek vagy "nyitott doboz - újszerű" megvásárlásával több pénzt takaríthatsz meg, amit aztán válogathatsz néhány menő kiegészítő közül, hogy vadászati élményed még jobb legyen.
Kiegészítők
Ne hagyja ki a fantasztikus ajánlatokat az ATN hitelesített felújított kiegészítőkért. Ezek a felújított termékek megfelelnek ugyanazoknak a magas szabványoknak és szigorú teszteknek, mint az új termékek. Bízhat vásárlásában, mivel ezek a kiegészítők ugyanolyan garanciával rendelkeznek, mint az új termékek.
KÖRÜLTERJES ÖSSZEHASONLÍTÁSTÁBLÁZAT
ATN Thor 4 ATN Thor LT ATN X-Sight 4k ATN X-Sight ltv