30 nap kérdés nélkül Visszaküldési politika
subscription

ÜNNEPI AJÁNDÉK
ATN MARS LTV 160 3-9X

close

Iratkozz fel e-mail listánkra és nyerj!!!

Ballisztikai Számológép

Ismerkedjünk meg az új lenyűgöző funkcióval, amely kifejlesztésre került annak érdekében, hogy kielégítse a mai igényes vadászok igényeit. Nincs több táblázat, bonyolult távcsőszálak és számítások, mert az ATN Smart Shooting Solution mindent megtesz.

Megoldja a bonyolult és lassú számítások alapvető problémáját az új technológiák felhasználásával. Ballisztikai számítások még sosem voltak ilyen egyszerűek!

Hogyan működik?

Az Okos Lövési Megoldás egy olyan funkciókból és szenzorokból álló rendszer, melyek együttműködnek egymással. Csak be kell írnod néhány adatot, és a céltávcső fedélzeti számítógépe meg fogja ezeket az adatokat venni, majd beállításokat fog végezni. A számítógép a megadott információk alapján beállítja a céltákot, így az új találati pont elérheti a célt. Az Okos Lövési Megoldásunk tartalmazza a következő funkciókat.

profilkezelő

Az első egy Profilkezelő; ahol az ön lőszerével kapcsolatos információk tárolódnak. Tartalmazza a Húzási Funkciót, Ballisztikai együtthatót, Lövedék Súlyt, Kezdeti Sebességet, Nulla Távolságot, Irányfüggő magasságot és Nulla Retikulum funkciót, hogy lövései pontosabbak legyenek. Ezt az információt meg kell tudnia szerezni a lőszer dobozáról. Olyan dolgok, mint a Nulla Távolság és a Látás magassága, nekünk kell tudnunk. Miután az összes szükséges információt megadta a Profilkezelőnek. A rendszer egy fejlett belső ballisztikai számológépet használ ahhoz, hogy a ballisztikai információk alapján korrigálja a célponthelyzetét.

Most már létrehozhatsz akár 5 különböző profilokat az általad használt lőszer típusától függően, és elfelejtheted a felesleges információkat. A profilokat elsősorban arra használják, hogy különböző fegyvereken/kaliberekben használhatóak legyenek a céltávcsöved. Nem kell mindig aggódnod az összes beállítás beállításával.

Környezet

Környezeti adatok segítenek növelni lövéseid pontossági szintjét. A lövedék pályáját különféle környezeti változók befolyásolják, mint például: Relatív Páratartalom, Szélsebesség, Szélirány, Hőmérséklet, Barométeres nyomás és Magasság. Néhány információt, mint a Nyomás és a Magasság, automatikusan beállítják a távcsöve belső szenzorai. Más információkat kézzel is beállíthatsz a távcsövedben, a mobil eszközöd segítségével.

okos távolságmérő

Az Okos Távolságmérőnk szabadalmaztatott technológia, amely megkönnyíti az életedet. Lehetővé teszi, hogy mindössze két kattintással meghatározd a céltávolságot.

Miután beállította a célpontját, a céltávcsövét automatikusan a tűzcsövörzással azonos irányba igazítja. Ez lehetővé teszi, hogy célba vegye a célpontját anélkül, hogy bonyolult osztályozó jeleket vagy Mil pontokat kellene használnia.

távolság bejegyzés

Ha más eszközt használsz a célpont meghatározására, például egy Lézer Távolságmérőt, manuálisan beírhatod a távolságot a Távolság Bevitel funkcióval.

Ha az ATN Ballistics Lézeres Távolságmérőt használja, a távolság automatikusan elküldésre kerül a Smart HD Távcsőjére.

mobilalkalmazás

A mobilalkalmazásunk, az ATN Obsidian segítségével be tudod írni, szerkeszteni és menteni az összes szükséges információt egy kényelmes helyen. Így még könnyebbé válik a beállítások módosítása akkor és ahogyan te szeretnéd.

KÖRÜLTERJES ÖSSZEHASONLÍTÁSTÁBLÁZAT
ATN Thor 4 ATN Thor LT ATN X-Sight 4k ATN X-Sight ltv