30 nap kérdés nélkül Visszaküldési politika
subscription

ÜNNEPI AJÁNDÉK
ATN MARS LTV 160 3-9X

close

Iratkozz fel e-mail listánkra és nyerj!!!

Recoil activált videó (RAV)

Az adott pillanat hevében fontosabb dolgokkal foglalkozni, mint az ékíró gomb megnyomása minden kill shot előtt. De mennyi jó lenne azután megnézni azt a videót, ugye?

Gondolj a RAV-ra úgy, mint az személyes videográfusodra, aki gondoskodik minden igényedről. Az egyetlen célja az, hogy automatikusan aktiválja a videofelvételt és megörökítse a pillanatodat.

automatikus videófelvétel

A RAV használata gyerekjáték. Csak kapcsold be a RAV funkciót az Egyszerűsített Lépésválasztódban (ahogy itt látható) és már indulhatsz is.

visszarázás teszi ezt

Amikor a videófelvételt RAV (Recoil Activated Video - elsütésérzékeléses videó) módba állítja, a rendszer mindent gyűjt, amit a távcső lát. Ahogy a ravaszt meghúzzák, és a távcső érzékeli a fegyver visszarúgását, egy videó létrejön, és elmentődik az SD kártyán.

könnyű beállítás

Állítsa be a visszarugás előtti és utáni időt. Például: Mindig adjon 30 másodpercet a RAV-nak a lövés előtt és 30 másodpercet a lövés után, hogy minden lövésnél egy 60 másodperces videót készítsen.

A 2. lövés megoldotta a problémát - nem volt gond.

Ha az első felvétel nem sikerült tökéletesen, ne aggódj, a RAV automatikusan összeilleszti az összes szomszédos felvételt. Tehát több felvétel készítése nem fog több videót eredményezni, hanem egy folyamatos filmet fogsz kapni.

RAV

RAV - egyszerűvé és könnyűvé teszi a fontos videók készítését. Elérhető minden X-Sight 4K, X-Sight 4K Pro, X-Sight II, Mars 4 és Mars-HD távcsőn.

KÖRÜLTERJES ÖSSZEHASONLÍTÁSTÁBLÁZAT
ATN Thor 4 ATN Thor LT ATN X-Sight 4k ATN X-Sight ltv