30 nap kérdés nélkül Visszaküldési politika
subscription

ÜNNEPI AJÁNDÉK
ATN MARS LTV 160 3-9X

close

Iratkozz fel e-mail listánkra és nyerj!!!

ATN Firmware Frissítés Központja

Firmware letöltése digitális puska távcsövekhez és távcsövekhez (a firmware az eszközök működését biztosító beépített szoftver). A folytatás előtt kérjük, olvassa el az alábbi utasításokat. Nem áll rendelkezésre letöltés olyan termékekhez, amelyek nincsenek felsorolva.

FONTOS ÉRTESÍTÉS:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy iránytű kalibrációt kell elvégezni az ATN Radar aktiválásához szükséges Firmware telepítése után az eszközön.

Mielőtt bekapcsolná egységét használatra:

 1. Ellenőrizze az eszközén jelenleg futó legfrissebb firmware verziót.
 2. Töltse le a jelenlegi firmware-frissítést az "Frissítési utasítások" szerint. Ha az Ön firmware-je naprakész, akkor hagyja ki ezen letöltési utasításokat, és folytassa a 3. lépéssel.
 3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy iránytű kalibrációt kell végrehajtani az ATN Radar aktiválását lehetővé tevő Firmware telepítése után. Kérjük, végezze el a kalibrációt a kézikönyvben leírtak szerint, távol minden SMF eszköztől, lehetőleg kint.

Frissítési utasítások

 1. Ha az X-Sight 5 szoftververziója utolsó három számjegye kevesebb, mint 392, kérjük, hívjon minket itt: 8009102862 Lehetőség 2 vagy kapcsolatfelvétel support@atneu.com vagy kövesse ezt a linket: ATN Europe Szervizközpontja, Hibaelhárítás, GyIK és Jótállási szolgáltatási információk | ATN Europe így tudunk tovább segíteni Önnek.
 2. Ha az X-Sight 5 firmware-je olyan, ahol az utolsó három számjegy 392, vagy annál kevesebb, folytasd az eszköz frissítését az alábbi lépések szerint:
  • a. Helyezze be a microSD kártyát a lencsebe, amikor kikapcsolt állapotban van, majd formázza a kártyát a rendszerbeállítások menüben.
  • b. Ezután kapcsold ki a távcsöved, vedd ki a microSD kártyát, majd helyezd be a számítógépedbe.
  • c. Töltse le a firmware fájlokat "xsight_5_5_1_04_460.bin" és "xsight_5_5_1_04_461.bin" a számítógépre.
  • d. Helyezze ezeket a mappákat a formázás után hozzáadott mappák alá a microSD kártyára.
  • e. Vegye ki a microSD kártyát a számítógépből, és helyezze vissza a mikroszkópjába, majd kapcsolja be a mikroszkópot. Frissítést fog kérni, nyomja meg a középső gombot. Az eszköz frissíteni fogja az első firmware-t, majd automatikusan újraindul.
  • f. A restart után újra fel fogja kérni a frissítést (a második fájlhoz). Nyomja meg újra a középső gombot a második frissítés elindításához.
  • g. A második újraindítás után a készülék verziószáma 461-nek kell lennie.
  • h. Kérjük, ne felejtse el törölni mindkét firmware fájlt a microSD kártyáról az összes lépés befejezése után.
restore firmware app
ATN gyári visszaállító firmware
(csak az obsidian 4 készüléksorozathoz)

Ha problémái vannak az ATN okos termékek firmware-jének betöltésével a micro SD kártyáról, van egy másik lehetőségünk is önnek. Használhatja terméke USB-C portját a szükséges és legfrissebb ATN Firmware frissítés betöltésére az ATN okos termékébe. Emellett ez a program segíthet az alábbi esetekben is például: fekete képernyő, fagyasztás, gombok nem reagálnak, a firmware nem töltődik be helyesen, stb.

ATN gyári visszaállító firmware beállítás
KÖRÜLTERJES ÖSSZEHASONLÍTÁSTÁBLÁZAT
ATN Thor 4 ATN Thor LT ATN X-Sight 4k ATN X-Sight ltv